Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι > προϊόντα > Ψυχρής σύνθλιψης Pilger >
LG10 συνεχής κρύος μύλος Pilger υψηλής ταχύτητας για την άνευ ραφής κατασκευή σωλήνων ανοξείδωτου

LG10 συνεχής κρύος μύλος Pilger υψηλής ταχύτητας για την άνευ ραφής κατασκευή σωλήνων ανοξείδωτου

Τόπος καταγωγής:

Κίνα

Μάρκα:

Hengli

Πιστοποίηση:

Iso2000

Αριθμό μοντέλου:

LG10

Μας ελάτε σε επαφή με

Ζητήστε ένα απόσπασμα
Λεπτομέρειες προϊόντων
Τύπος μηχανών:
LG10 τύπος υψηλής ταχύτητας
Κοίλος σωλήνας OD:
10mm--25mm
Κοίλο ΒΑΡΟΣ σωλήνων:
0.9mm--4mm
Τελειωμένος σωλήνας OD:
7mm--16mm
Τελειωμένο ΒΑΡΟΣ σωλήνων:
0.7mm--2mm
Κτύπημα:
80--180times/min
Περιγραφή προϊόντων


 LG10H κρύες λεπτομέρειες μύλων Pilger:

Αριθ. Όνομα LG10H  
1 Shell OD (χιλ.) 10~25 χιλ.
2 ΒΑΡΟΣ της Shell (χιλ.) 0,9--4 χιλ.
3 Μήκος της Shell (χιλ.) 2500--5000 χιλ.
4 Τελειωμένος σωλήνας OD (χιλ.) 7~16 χιλ.
5 Τελειωμένο ΒΑΡΟΣ σωλήνων (χιλ.) 0.7~2 χιλ.
6 Τελειωμένο μήκος σωλήνων (μ) 20 μ
7 Συχνότητα κτυπήματος του χρόνου μύλων/του λ. 80~180 χρόνος/λ.
8 Κτύπημα του λεωφορείου κυλώντας μύλων (χιλ.) 392 χιλ.
9 Μήκος σίτισης (χιλ.) 1~6 χιλ.
10 γωνία περιστροφής 52°  
11 Διάμετρος ρόλων (χιλ.) 151 χιλ.
12 Δύναμη (KW) 45 KW
13

Συνεχές κύλισμα

Έχετε  

 
LG10H κρύα πλεονεκτήματα μύλων Pilger:
Χαμηλό κόστος συντήρησης
Εύκολη λειτουργία (ένα άτομο μπορεί να ενεργοποιήσει τον εξοπλισμό δύο)
Εξαιρετικά υψηλή παραγωγή (που βελτιώνεται από 60% σε 150%)
Χαμηλό ποσοστό βλάβης (σερβο δομή)
Προϊόν με τη υψηλή ακρίβειαLG10H κρύα περιγραφή εξοπλισμού μύλων Pilger
Αυτός ο μύλος αποτελείται κυρίως από την κύρια μονάδα ισχύος, την κύρια οδηγώντας περίπτωση, τις σέλες, τη βάση στάσεων, τα τσοκ καταλυμάτων, τη μεταφορά #1 και #2, το κρεβάτι #1 και #2 μύλων, την ταΐζοντας και γυρίζοντας υπόθεση #1 και #2, το μέσο κρεβάτι, mandrel τα τσοκ, κ.λπ.
Η δύναμη της κύριας μονάδας ισχύος παρέχεται κυρίως μέσω της μηχανής. Η κύρια οδηγώντας μονάδα περιλαμβάνει μια οδηγώντας δομή για τη διαβίβαση της δύναμης στις σέλες. Οι σέλες κινούνται με έναν εναλλάσσοντας τρόπο να οδηγηθεί το κύλισμα του προϊόντος. Η στάση είναι η λειτουργώντας πλατφόρμα των σελών. Το τσοκ καταλυμάτων χρησιμοποιείται για την περιστροφή του καταλύματος. Η μεταφορά χρησιμοποιείται για να οδηγήσει προς τα εμπρός το κατάλυμα, και το κρεβάτι μύλων είναι η λειτουργώντας πλατφόρμα της μεταφοράς. Η ταΐζοντας και γυρίζοντας περίπτωση είναι μέρος πυρήνων του εξοπλισμού, και η σερβο μηχανή χρησιμοποιείται για τον έλεγχο της περιστροφής και της σίτισης του καταλύματος. Η συνεχής σίτιση και η κυλώντας συσκευή, που περιλαμβάνουν το μέσο κρεβάτι, τη μεταφορά #2, το κρεβάτι #2 μύλων, την ταΐζοντας και γυρίζοντας υπόθεση #2, και mandrel το τσοκ #2, είναι ένα σημαντικό μέρος του συνεχούς ταΐζοντας και κυλώντας συστήματος. Το mandrel τσοκ χρησιμοποιείται κυρίως για την περιστροφή mandrel.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά γνωρίσματα

 

Τεχνικά έγγραφα

 
Όλες οι ετικέτες στις μηχανές και τα σχέδια σχεδιαγράμματος, ηλεκτρικό διάγραμμα, ενεργοποίησαν το εγχειρίδιο θα είναι αγγλικά και θα προσφερθούν από τον κατασκευαστή μετά από τη μηχανή που μεταφέρθηκε.

 

Εισαγωγή επιχείρησης:

Η Co. μηχανημάτων Hengli Zhangjiagang, ΕΠΕ είναι ειδικευμένη στην ανάπτυξη και την παραγωγή των μηχανημάτων μεταλλουργίας, τα μηχανήματα τροφίμων και οι μεταβλητές διάφορες σειρές μηχανημάτων κ.λπ. προτύπων μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σας στην επιλογή cold-rolling σειράς LG και σειράς LD του μύλου σωλήνων, straightener και της κρύας μηχανής σχεδίων και ούτω καθεξής.

 

  • Gurantees Hengli ότι όλα τα αγαθά παρεχόμενα είναι απολύτως νέα, προηγμένος τεχνικά, υψηλός - η ποιότητα και το σχέδιο, τα υλικά και η διαδικασία παραγωγής είναι defectless, προσαρμόζονται στην τεχνική απόδοση που απαιτείται από τον πελάτη και μπορούν να τρέξουν ακίνδυνα.
  • Gurantees Hengli ότι η εγγυητική περίοδος των αγαθών παρεχόμενων είναι 12 μήνες μετά από την ημερομηνία της υπογραφής του πιστοποιητικού της αποδοχής αγαθών.
  • Τα gurantees Hengli ότι τα αγαθά παρεχόμενα καλύπτουν τις απαιτήσεις για την ποιότητα και τεχνική απόδοση που διευκρινίζεται κατά τη διάρκεια της εγγυητικής περιόδου, εάν οφείλεται στην ευθύνη Hengli που τα αγαθά παρεχόμενα δεν επιβεβαιώνουν στις απαιτήσεις για τη διευκρινισμένη ποιότητα και την τεχνική απόδοση, ο αγοραστής έχουν το δικαίωμα να κατοικήσουν την αξίωση.
  • Gurantees Hengli ότι η τεχνική τεκμηρίωση παρεχόμενη είναι σωστή, πλήρης και σαφής και προσαρμόζεται στις απαιτήσεις για το σχέδιο, την επιθεώρηση, την εγκατάσταση, τη ρύθμιση και τη συντήρηση των αγαθών.

 
 
 
 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Ψυχρής σύνθλιψης Pilger Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2014-2024 coldpilgermill.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.
ga('send', 'pageview');