Αρχική Σελίδα

ZHANGJIAGANG HENGYANG METALLURGY TECHNOLOGY CO.,LTD

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3

ZHANGJIAGANG HENGYANG METALLURGY TECHNOLOGY CO.,LTD

    Το 2001, εμείς οργάνωση η πρώτη επιχείρησή μας, μηχανήματα Hengli.

    Η Co. μηχανημάτων Hengli Zhangjiagang, ΕΠΕ είναι ειδικευμένη στην ανάπτυξη και την παραγωγή των μηχανημάτων τροφίμων μηχανημάτων、 μεταλλουργίας και οι μεταβλητές διάφορες σειρές μηχανημάτων κ.λπ. προτύπων μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σας στην επιλογή cold-rolling σειράς LG και σειράς LD του μύλου σωλήνων, straightener και της κρύας μηχανής σχεδίων και ούτω καθεξής. Κερδίζουμε την εμπιστοσύνη από τους πελάτες με τη βοήθεια υψηλού - ποιότητα και τέλεια υπηρεσία. Τα προϊόντα πωλούν και το σπίτι και στο εξωτερικό. μερικά προϊόντα εξάγονται στις χώρες στην Ινδία, την Ταϊβάν και άλλες περιοχές.

 Κολλάμε για να καθιερώσουμε σταθερά την ιδέα εκείνη η «ποιότητα πρώτα. φήμη υψηλότερη». Παρέχουμε στην άριστη καλή φήμη προϊόντων、 και την επαγγελματική υπηρεσία τον πλήρεις ενθουσιασμό και ειλικρινά τη συνεργασία μας. Θαυμάζεται όπως contant κρατώντας και ελπιδοφόρο επιχείρηση σε Suzhou. Θερμά καλωσορίστε στην επιχείρησή μας για την επίσκεψη και την οδηγία από το σπίτι και στο εξωτερικό.

 

   Το 2011, εμείς οργάνωση η δεύτερη επιχείρησή μας, σωλήνας χάλυβα Hengyang.

  Η Co. σωλήνων χάλυβα Hengyang Jiangsu, ΕΠΕ είναι ειδικευμένη των φερόντων σωλήνων χάλυβα, των σωλήνων χάλυβα κραμάτων, των αυτοκινητικών σωλήνων κ.λπ. χάλυβα, που βρίσκονται στην κατασκευή σε Zhangjiagang όπου καταλαμβάνει το χρυσό τρόπο νερού του ποταμού Yangtze, η επιχείρησή μας απολαμβάνει την κατάλληλη πρόσβαση μεταφορών και τα μεγάλα γεωγραφικά πλεονεκτήματα. Το Hengyang καλύπτει έναν τομέα 30.000 τετραγωνικών μέτρων, με έναν τομέα συγκέντρωσης 20.000 τετραγωνικών μέτρων. Τα συνολικά προτερήματά μας φθάνουν σε RMB 150 εκατομμυρίων και έχουν περισσότερο από 100 προσωπικό και 18 τεχνικούς διοικητές.
  Με τους άριστους εξοπλισμούς, την προσδίδουσα γόητρο τεχνική, την προηγμένη χειροτεχνία παραγωγής και τα ολόγυρα μέτρα εξέτασης, τον κύριο σωλήνα χάλυβα «Hengyang» προϊόντων μας άνευ ραφής για την υγρή υπηρεσία, τον άνευ ραφής σωλήνα χάλυβα για το χαμηλό και μέσο λέβητα πίεσης, τον άνευ ραφής σωλήνα χάλυβα για τον υψηλό λέβητα, το ραγίζοντας σωλήνα πετρελαίου, τη σωλήνωση και το περίβλημα, άνευ ραφής σωλήνας χάλυβα ακρίβειας, ο άνευ ραφής σωλήνας χάλυβα για δομικούς λόγους χρησιμοποιώ άγρια στην αυτοκινητική βιομηχανία, τη βιομηχανία μοτοσικλετών, και τη μηχανική βιομηχανία. Τα προϊόντα μας έκαναν με τις διάσημες φέρουσες κατασκευές και την άριστη φήμη κέρδους μεταξύ των πελατών και στο σπίτι και στο εξωτερικό.
  Θα επιθυμούσαμε να συνεργαστούμε με τους πελάτες και τους φίλους μέσα και έξω με τα ανώτερες προϊόντα και τις υπηρεσίες και επιπλέον τη λογική τιμή και την όμορφη φήμη. Πιστεύουμε ότι θα δημιουργήσουμε το λαμπρό μέλλον με σας.

 

  Το 2013, οργάνωσή μας η επιχείρηση, μεταλλουργία Technolog Hengyang, η οποία κυρίως για την εξαγωγή, άφησε oversea τον πελάτη μας να πάρει μια καλύτερη υπηρεσία.

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : Hengli, Hengyang

Αριθμός Υπαλλήλων : 160~200

Ετήσιες πωλήσεις : 2000000-4500000

Ιδρύθηκε Έτος : 2000

Εξαγωγή pc : 30% - 40%

ιστορία της εταιρίας

Οργάνωση τα πρώτα μηχανήματα Hengli επιχείρησής μας στο 2000.And εμείς είμαστε επαγγελματικοί manufactory για το μύλο pilger μέχρι τώρα, περισσότερες λεπτομέρειες που μπορείτε να δείτε από τον ιστοχώρο μας (το www.hengli-jx.com)

Το 2010, εμείς οργάνωση η δεύτερη επιχείρησή μας, σωλήνας χάλυβα Hengyang, και αυτό έναρξη που παράγει το σωλήνα από τον Αύγουστο το 2012, τον οποίο μπορείτε να πάρετε από τον ιστοχώρο μας (το www.jshyzg.cn).

Προκειμένου να συντηρήσει καλύτερα για το εξωτερικό εμπόριο, εμείς οργάνωση η εμπορική επιχείρησή μας το 2012.

υπηρεσία της εταιρίας

Κολλάμε για να καθιερώσουμε σταθερά την ιδέα ότι «η ποιότητα πρώτα, η φήμη υψηλότερη», η ακεραιότητα, επαγγελματίας, αποδοτικότητα και μέσω της υπηρεσίας είναι η αρχή μας, από την καθιέρωσή της, έχουμε καθιερώσει μια καλή επιχειρηματική εικόνα μεταξύ των πελατών, και παρεχόμενο υψηλό - ποιοτική υπηρεσία για τους.

Ομάδα επιχείρησης

Η ομάδα μας περιέχει το διοικητικό συμβούλιο, διοικητικό τμήμα, τμήμα πωλήσεων (εσωτερική εμπορικές συναλλαγές και εισαγωγή & εξαγωγή), τμήμα Ε&Α, QC τμήμα, τμήμα παραγωγής, οικονομικό τμήμα, τμήμα αγορών, τμήμα μεταφορών.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Πράσινο βιομηχανικό πάρκο Zhangjiagang, Jiangsu, Κίνα Lingjiang

Διεύθυνση Εργοστασίου:Πράσινο βιομηχανικό πάρκο Zhangjiagang, Jiangsu, Κίνα Lingjiang

ga('send', 'pageview');