Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι > προϊόντα > κρύα μηχανή σχεδίων >
30KW υδραυλική μηχανή σχεδίων σωλήνων χάλυβα με υψηλό Concentricity

30KW υδραυλική μηχανή σχεδίων σωλήνων χάλυβα με υψηλό Concentricity

υδραυλική μηχανή σχεδίων σωλήνων χάλυβα

30KW μηχανή σχεδίων σωλήνων

υψηλή concentricity υδραυλική μηχανή σχεδίων

Τόπος καταγωγής:

Κίνα

Μάρκα:

hengli

Πιστοποίηση:

ISO9001-2000

Αριθμό μοντέλου:

LW10

Μας ελάτε σε επαφή με

Ζητήστε ένα απόσπασμα
Λεπτομέρειες προϊόντων
Περιγραφή προϊόντων

 

 

Άνευ ραφής χάλυβα μηχανή σχεδίων σωλήνων κρύα, υδραυλική μηχανή σχεδίων

 

 

Γρήγορη λεπτομέρεια:

 

Τύπος: κρύο drawnbench

Εμπορικό σήμα: Hengli

Πρότυπος αριθμός: LW10

Υλικό εισαγωγής: κοινός χάλυβας άνθρακα, κράμα, μη σιδηρούχο μέταλλο

Η υπηρεσία μεταπωλήσεων παρείχε: υπερπόντια υπηρεσία διαθέσιμη

Θέση προέλευσης: Jiangsu, Κίνα (ηπειρωτική χώρα)

Χρησιμοποιημένος σε: ο τομέας των σωλήνων άνθρακα, σωλήνες μη σιδηρούχων μετάλλων, και ούτω καθεξής.

 

 

Περιγραφή:

 

Εισαγωγή της διαδικασίας σχεδίων σωλήνων
Όταν ένας κοίλος σωλήνας σύρεται μέσω ενός κύβου, γενικά mandrel ή ένα βούλωμα χρησιμοποιείται για να υποστηρίξει την εσωτερική διάμετρο του σωλήνα, αυτή η διαδικασία καλείται σχέδιο σωλήνων. Η λειτουργία του βουλώματος είναι να επηρεαστεί η μείωση τοίχων και να ελεγχθεί το μέγεθος της τρύπας. Εντούτοις, mandrel μπορεί να παραλειφθεί εάν δεν είναι απαραίτητο να εφαρμοστεί μια μείωση του πάχους τοίχων, ή εάν οι διαστάσεις και η επιφάνεια του εσωτερικού δεν είναι σημαντικές. Η διαδικασία για να σύρει έναν σωλήνα χωρίς οποιοδήποτε mandrel είναι γνωστή ως βύθιση σωλήνων.
Στους σωλήνες σχεδίων πέρα από στάσιμο mandrel, η μέγιστη πρακτική τμηματική μείωση περιοχής δεν υπερβαίνει 40 τοις εκατό ανά πέρασμα η αυξανόμενη τριβή από mandrel. Εάν τα προσεκτικά αντιστοιχημένα mandrel επιπλέοντα σώματα στο λαιμό κύβων του κύβου, αυτό είναι δυνατά να επιτύχουν μια μείωση του τομέα 45 τοις εκατό, και για την ίδια μείωση τα φορτία σχεδίων είναι χαμηλότερα απ'ό, τι για το σχέδιο με ένα σταθερό βούλωμα. Αυτό το ύφος καλείται σχέδιο με το επιπλέον βούλωμα. Για να αναφερθεί είναι ότι σε αυτό το ύφος, το σχέδιο εργαλείων και η λίπανση μπορούν να είναι πολύ κρίσιμα. Τα προβλήματα με την τριβή στο σχέδιο σωλήνων ελαχιστοποιούνται στο σχέδιο με μακρύ mandrel. Mandrel αποτελείται από κατά μήκος της σκληρού ράβδου ή του καλωδίου που επεκτείνονται πέρα από το ολόκληρο μήκος του σωλήνα και σύρονται μέσω του κύβου με το σωλήνα. Σε αυτό το σχέδιο, η μείωση περιοχής μπορεί να είναι 50 τοις εκατό. Εντούτοις, μετά από το σχέδιο, mandrel πρέπει να αφαιρεθεί από το σωλήνα με το κύλισμα (να τυλίξει), το οποίο αυξάνει τη διάμετρο σωλήνων ελαφρώς και ενοχλεί τις διαστατικές ανοχές. Η διαδικασία σχεδίων που συζητείται ανωτέρω μπορεί να διευκρινιστεί στο σύκο 1.
                                   30KW υδραυλική μηχανή σχεδίων σωλήνων χάλυβα με υψηλό Concentricity 0
Σχ. 1: Διαδικασίες σχεδίων σωλήνων. (α) βύθιση (β) σταθερό βούλωμα (γ) επιπλέον βούλωμα (δ) κινούμενο mandrel Α κρύος-σύρει τον πάγκο γιατί οι σωλήνες αποτελούνται από ένα βαρύ πλαίσιο χάλυβα ή έναν πάγκο, στη μέση των οποίων βρίσκεται ένα κεφάλι κύβων για το κράτημα του κύβου. Από τη μία πλευρά του πάγκου βρίσκεται έναν διευθετήσιμο κάτοχο για να δέσει τη mandrel ράβδο. Στο άλλο τέλος του ένας άξονας τοποθετείται φέρνοντας μια ρόδα αλυσσοτροχών πέρα από ποια περάσματα μια βαριά, ατελείωτη, τετραγωνικός-συνδεμένη αλυσίδα. Αυτή η αλυσίδα βρίσκεται σε μια γούρνα πάνω από τον πάγκο, ο οποίος επεκτείνεται από τη ρόδα αλυσσοτροχών στο κεφάλι κύβων, όπου η αλυσίδα περνά γύρω από έναν ενδιάμεσο τροχό μετάδοσης κίνισης και επιστρέφει κάτω από τον πάγκο στη ρόδα αλυσσοτροχών. Η ρόδα αλυσσοτροχών οδηγείται από μια μεταβλητή μηχανή ταχύτητας μέσω της κατάλληλης συνοδόντωσης τροχών μείωσης.
Λειτουργία παραγωγής
Οι hot-rolled σωλήνες μετά από να δροσίσουν είναι δειγμένοι σε ένα τέλος. Αυτή η υπόδειξη αποτελείται από τη μείωση της εξωτερικής διαμέτρου, για μία απόσταση περίπου 150 χιλ. (6 ίντσες), για να επιτρέψετε αρκετά στη μειωμένη μερίδα για να εισαγάγει την τρύπα σύρετε τον κύβο ελεύθερα, έτσι ώστε τα σαγόνια του plyer μπορούν να πιάσουν αυτό το τέλος του σωλήνα. Εάν περισσότεροι του ενός κρύος-σύρουν στο πέρασμα πρόκειται να δοθεί το σωλήνα, το θέμα θίγεται ελαφρώς κάτω από το τελικό μέγεθος κύβων, ει δυνατόν.
Στις περισσότερες περιπτώσεις, το ένα κρύος-σύρει το πέρασμα είναι επαρκές για να φθάσει στις στενές διαστάσεις, την καλή επιφάνεια, και την απαραίτητη μηχανική ιδιοκτησία των προϊόντων. Τα πρόσθετα περάσματα μπορούν να είναι απαραίτητα για να εξασφαλίσουν: (1) οι λεπτύτεροι τοίχοι, (2) καλύτερη επιφάνεια τελειώνουν, (3) μικρότερες διάμετροι, ή (4) πιό μακροχρόνιο μήκος.
Για την παραγωγή με τα πολλαπλάσια περάσματα, είναι απαραίτητο να ανοπτηθούν μετά από κάθε κρύα λειτουργία σχεδίων. Πριν από περαιτέρω να κρύος-σύρουν, οι ανοπτημένοι σωλήνες πρέπει να παστωθούν και να λαδωθούν. Όλοι οι σωλήνες, εκτός από τους unannealed μηχανικούς σωλήνες, λαμβάνουν τελικό ανοπτούν ή θερμική επεξεργασία αφότου κρύος-σύρει ο τελευταίος το πέρασμα. Πολλοί σωλήνες λαμβάνουν μια ειδική επεξεργασία ομαλοποίησης πριν από το τελευταίο πέρασμα προκειμένου να ληφθεί η κατάλληλη δομή σιταριού στον τελειωμένο σωλήνα αυτή η ανόπτηση εκτελείται είτε στους συνεχείς φούρνους batch σηράγγων είτε αυτοκίνητο-κατώτατων σημείων που βάζονται φωτιά με το αέριο. Στους συνεχείς φούρνους παρέχονται οι πυρίμαχοι οδηγημένοι ρόλοι που χρησιμοποιούνται για να φέρουν τους σωλήνες μέσω του φούρνου σε ένα προκαθορισμένο ποσοστό ανάλογα με το τμήμα σωλήνων, την ανοπτώντας θερμοκρασία, το χρόνο στη θερμοκρασία, κ.λπ. Οι αυτοκίνητο-κατώτατοι φούρνοι batch τακτοποιούνται σε μια μπαταρία και εξυπηρετούνται από έναν ειδικό γερανό φόρτισης.
Περαιτέρω, οι τραβηγμένοι στο κρύο, ανοπτημένοι σωλήνες υποβάλλονται στη λειτουργία λήξης όπως η αποκατάσταση, η κοπή, η επιθεώρηση και η δοκιμή.

 

 

Εφαρμογές:

 

Προδιαγραφές:

 

Αριθ.

Όνομα

Τεχνικές παράμετροι

Μονάδα

1

Εκτιμημένος σύροντας τη δύναμη

100000

Ν

2

Αναγνωρισμένη ο Max διάμετρος της εργασίας

32

χιλ.

3

Μέγιστο ποσοστό μείωσης

30

%

4

Ταχύτητα σχεδίων

10

m/min

5

Ανώτατο μήκος σχεδίων

10

μ

6

Επιστροφής ταχύτητα του κάρρου

40

m/min

7

Δύναμη μηχανών

30

KW

8

Ταχύτητα κύριων μηχανών

980

περιστροφή/λεπτό

9

Τύπος μειωτή ταχύτητας

JZQ650

 

 

 

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:

 

Η μηχανή σχεδίων υποχωρεί τη συσκευή ράβδων πυρήνων, είναι γενικά σχετικά μηχανική επέκταση της μηχανής έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

(1) γίνοντας Stubbs χάλυβας υψηλό concentricity
Λόγω της ομαλής λειτουργίας της υδραυλικής κίνησης, στη δομή του συστήματος και εξασφαλίζει τη δύναμη τραβήγματος της γραμμής άξονα σωλήνων, και έξω από τον άξονα της φόρμας, σύμφωνο με τον άξονα mandrel, με αυτόν τον τρόπο βελτιώνοντας την ακρίβεια του προϊόντος, κανένα runout, concentricity και της ευθύτητας υψηλά

(2) απλή δομή, εύκολη κατασκευή
Αυτός ο τύπος τραβηγμένου στο κρύο τμήματος μηχανών σωλήνων των μερών είναι απλός και εύκολο να επεξεργαστεί. Μια άλλη prestressed δομή πλαισίων ραφιών για να βελτιώσει την ικανότητα δύναμης, ακαμψίας και ρουλεμάν του τραβήγματος των μηχανών.

(3) απλό ίδρυμα εξοπλισμού
Σαν βάση κυλίνδρων, η βάση και tailstock φορμών αποτελούνται από οκτώ σωλήνες και συνέλευση ράβδων τεσσάρων υποστήριξης, που συνδέεται συνολικά, ο ρόλος του φορτίου εργασίας, έτσι τραβώντας την ένταση που εσωκλείεται μέσα στο γενικό πλαίσιο, το ίδρυμα δεν αντέχει το φορτίο εργασίας μηχανών, να αντέξει μόνο το βάρος της συσκευής, κατά συνέπεια αποταμίευση
Πολλές δαπάνες ιδρύματος εξοπλισμού.

(4) Stepless
Η υδραυλική κασετών εργασία συστημάτων βαλβίδων πολλαπλή, που σύρει την ταχύτητα μπορεί να ρυθμιστεί πέρα από ένα ευρύ φάσμα ομαλός, εύκαμπτος και κατάλληλος.

 

Φωτογραφίες αναφοράς για τον κύριο εξοπλισμό:

30KW υδραυλική μηχανή σχεδίων σωλήνων χάλυβα με υψηλό Concentricity 1

 

Πιστοποίηση:

   30KW υδραυλική μηχανή σχεδίων σωλήνων χάλυβα με υψηλό Concentricity 2  30KW υδραυλική μηχανή σχεδίων σωλήνων χάλυβα με υψηλό Concentricity 3

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Ψυχρής σύνθλιψης Pilger Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2014-2024 coldpilgermill.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.
ga('send', 'pageview');