Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι > προϊόντα > Pipe Κοπτικό >
MH350 λεπτό κοίλο μέταλλο ανοξείδωτου τεμνουσών μηχανών σωλήνων σιδήρου αργιλίου

MH350 λεπτό κοίλο μέταλλο ανοξείδωτου τεμνουσών μηχανών σωλήνων σιδήρου αργιλίου

Λεπτός κοίλος αυτόματος κόπτης σωλήνων

MH350 τέμνουσα μηχανή σωλήνων αργιλίου

τέμνουσα μηχανή σωλήνων σιδήρου 110mm

Τόπος καταγωγής:

Jiangsu Κίνα

Μάρκα:

Hengyang

Πιστοποίηση:

ISO9001-2000

Αριθμό μοντέλου:

MH350

Μας ελάτε σε επαφή με

Ζητήστε ένα απόσπασμα
Λεπτομέρειες προϊόντων
Αυτοματοποίηση:
Αυτόματος
Διάσταση (L*W*H)::
2360*660*1700
Βασικά σημεία πώλησης::
Αυτόματος
Ονομαστική ισχύς::
3.3/4.0kw
Τμήματα πυρήνων::
ΜΗΧΑΝΗ
Τέμνον πάχος (χιλ.)::
6
Περιγραφή προϊόντων

 

Ορθογώνια τετραγωνική στρογγυλή αργιλίου χαλκού σιδήρου ανοξείδωτου τέμνουσα μηχανή σωλήνων μετάλλων λεπτή κοίλη

 

1. Η πολυαξονική κοπή διατομής μας εφαρμόζεται κυρίως για τη θερμική κοπή της γραμμής διατομής και το τέλος του διάφορου συστήματος σωλήνων. Το κατάλληλο υλικό κομματιών προς κατεργασία είναι ήπιος χάλυβας και ανοξείδωτο, με τη διάμετρο σωλήνων ευρέος φάσματος: 60mm~1.4m. Το τέμνον κεφάλι μπορεί αλλαγμένος στο κεφάλι ή το πλάσμα φλογών να διευθύνει σύμφωνα με την απαίτηση των πελατών. Ο ενισχυτικός κύλινδρος μόνος-ευθυγραμμίζεται, ο οποίος θα αποτρέψει την αναπήδηση κομματιών προς κατεργασία.

2. Η μετάδοση σωλήνων αυτής της τέμνουσας μηχανής είναι ενισχυτικός συνδυασμένος κύλινδρος τύπος τσοκ, η τέμνουσα ελάχιστη διαγώνια γωνία είναι 20°, παρέχει τρία είδη ασχολούμενης λειτουργίας αυλακιού:

(1) σταθερό αυλάκι γωνίας: σύμφωνα με τη γωνία που εισαγωγή χρηστών για να κόψει το αυλάκι (ανώτατη γωνία 60° αυλακιού)

(2) αλλαγμένο αυλάκι γωνίας: αυλάκι που αλλάζουν σύμφωνα με τη γωνία προσώπου δύο intercross

(3) αυλάκι σταθερών σημείων: ο χρήστης μπορεί να θέσει διάφορη ειδική γωνία σημείου (4point ή 8point), να αυλακώσει τη γωνία θα αλλάξει μεταξύ αυτών το σημείο ομαλά.

3. Συνεχής τέμνουσα λειτουργία: αυτή η μηχανή έχει τη λειτουργία αρκετοί intercross συνεχής κοπή γραμμών, μόνο ανάγκη στα δεδομένα εισόδου για το σωλήνα που κόβουν στη μηχανή ένα το χρόνο, η μηχανή μπορεί να τελειώσει για τη γραμμή διάφορων intercross αυτόματα. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, δεν υπάρχει καμία ανάγκη οποιοδήποτε πρόσωπο στον έλεγχο

 

Τεχνικές παράμετροι:

1, μηχανή κοπής

2/4pole 2.4/3KW

2, τάση

380V 50HZ (γραμμή 110V 50HZ ελέγχου)

3, δροσίζοντας μηχανή αντλιών

90W

4, εφαρμόσιμο πριόνι

Τα Φ≤400 άντεξαν την τρύπα 2×Φ11×63 καρφιτσών Φ32

5, βαρομετρική πίεση

10MPa

6, άνοιγμα του σφιγκτήρα

110mm

 

 

Εισαγωγή διαμόρφωσης:

Ηλεκτρονικά μέρη ελέγχου: FR.L και η βαλβίδα σωληνοειδών εισάγεται από τον αέρα TAC Ταϊβάν Βαλβίδα: Η Ταϊβάν εισήγαγε υδραυλικό Asada

Επαφέας εναλλασσόμενου ρεύματος: Νοτιοκορεατικό εισαγόμενο Shilin Το κουμπί στάσεων και το κουμπί έναρξης είναι: Ταϊβάν Tiandi Άλλα ηλεκτρικά εξαρτήματα: Chint.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα μηχανών:

1, λογική τιμή, εύκολη να λειτουργήσει

1, υδραυλικός έλεγχος πιό σταθερά που πιάνει το κομμάτι προς κατεργασία, ταΐζει πιό ομαλά, βοηθά τη συνοχή των διαδικασιών φορτίων

2, χαμηλού θορύβου, καμία ρύπανση σκόνης, η περικοπή είναι ομαλά, χωρίς σάλιασμα

3, μπορούν να κοπούν και miter διάφορες γωνίες, τέλεια διεπαφή

4, μικρές μηχανές, miter η ίδια θέση όταν οι πρώτες ύλες, μικρό ίχνος.

 

 

Επισκόπηση μηχανών:

Mh-350 η τέμνουσα μηχανή σωλήνων μετάλλων, βασισμένη στην εισαγωγή της ξένης προηγμένης τεχνολογίας, καινοτόμο και αναπτύσσει μια υδραυλική αυτόματη πριονίζοντας μηχανή, η απόδοση των προϊόντων τους φθάνει στο προηγμένο επίπεδο, να πριονίσουν οι διάφορες τμηματικές μορφές μπορούν να είναι συνηθισμένος χάλυβας, το ανοξείδωτο, ο χαλκός, το αργίλιο και άλλα σχεδιαγράμματα μετάλλων, ειδικά που πριονίζουν το διάφορο σωλήνα είναι ιδανικοί. Η μηχανή χρησιμοποιεί τον υδραυλικό έλεγχο, κατά πριονίζοντας χωρίς τεχνητή σίτιση, απαλλάσσοντας, η στερέωση κομματιών προς κατεργασία της, απελευθέρωση, τροφή, αποσύρει αυτόματα από τον υδραυλικό έλεγχο, η ακρίβεια κατεργασίας, υψηλή αποδοτικότητα, κατάλληλη για τη μακροπρόθεσμη συνεχή λειτουργία.

 

Η λεπίδα πριονιών επιταχύνει:

Γενικά επιλεγμένη μέταλλο ταχύτητα ήπιου χάλυβα στερεές ράβδοι, ανοξείδωτο και άλλος προαιρετικός χαμηλός. (Σημείωση: Μετά από τη θερμική επεξεργασία των υλικών ή του χάλυβα η σκληρότητα HRC13 περισσότερο, είμαι μη διαθέσιμο μεγάλο hacksaw στο πριόνι, διαφορετικά κονταίνει τη ζωή λεπίδων.)

 

 

Τέμνουσα ποσότητα:

 

Η μηχανή είναι εξοπλισμένη με την κοπή του αριθμού μετρητών ένα (στον κύριο πίνακα ελέγχου), ο σχεδιασμένος αριθμός κομματιών προς κατεργασία που πριονίζουν την εισαγωγή αντίθετη, το πραγματικό ποσό κοπής θα επιδειχθεί σε έναν μετρητή μικρών οθονών, όταν θα σταματήσει αυτόματα πραγματικό να πριονίσει αριθμού σύμφωνο με τον προετοιμασμένο αριθμό, η μηχανή, που κόβει τον αριθμό του πραγματικού μετρητή επαναρυθμίζεται αυτόματα σε μηδέν.

 

MH350 λεπτό κοίλο μέταλλο ανοξείδωτου τεμνουσών μηχανών σωλήνων σιδήρου αργιλίου 0MH350 λεπτό κοίλο μέταλλο ανοξείδωτου τεμνουσών μηχανών σωλήνων σιδήρου αργιλίου 1

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Ψυχρής σύνθλιψης Pilger Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2014-2024 coldpilgermill.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.
ga('send', 'pageview');